y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Ήττα του Πανσερραϊκού από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-1

Πώς και πώς περίμενε την πρεμιέρα του στη Football League ο Πανσερραϊκός, ωστόσο ο Αγροτικός Αστέρας του χάλασε τα αποκαλυπτήρια και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με  2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν ως «τελικό» το ματς αυτό και παρά την πίεση, κατάφεραν να προηγηθούν στο 37' με πέναλτι του Γέσιτς που είχε κερδίσει ο Καθάριος από τον Βοσκόπουλο. Μάλιστα, οι «σταχυοφόροι» σε κομβικό σημείο (48') έφτασαν στο 2-0 χάρη σε πλασέ του Βελλίνη.

Το γκολ αυτό «αφύπνισε» τα «λιοντάρια» και στο 64' ο Φουρτάδο μείωσε με κοντινό πλασέ. Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση ήρθε στο 84' όταν ο Γιάντσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Γιακουμής απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα σε σουτ του Αγγελούδη και χάρισε στην ομάδα του το σπουδαίο τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μπεριάν (46' Πόποβιτς), Ραμίρεζ, Μπαλού, Ολίσε (57' Αγγελούδης), Ατματσίδης (84' Τσιμίκας), Φουρτάδο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τοπούζης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Οικονόμου, Τσεμπερίδης, Καθάριος (72' Γιάντσης), Βελλίνης (88' Κουτσοσπύρος) Τοπούζης (60' Σαμουηλίδης), Γέσιτς

Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.