y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας η έκδοση της φοιτητικής ταυτότητας θα μπορεί να γίνει αμέσως μετά την εγγραφή των πρωτοετών στη σχολή τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ,

Έκδοση φοιτητικού πάσο

Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές αφού ολοκληρώσουν το στάδιο της εγγραφής τους θα παραλάβουν στη συνέχεια από την αρμόδια γραμματεία του Τμήματος τους την βεβαίωση πρόσβασης. Όταν παραλάβουν τη βεβαίωση πρόσβασης, η Γραμματεία του αντίστοιχου τμήματος στο οποίο έχουν εγγραφεί θα τους δώσει ένα Username και ένα Password για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που ανήκουν (Πανεπιστήμιο-ΤΕΙ). Με αυτό το Username και Password θα μπορούν οι φοιτητές να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας submit-academicid.minedu.gov.gr για την έκδοση του φοιτητικού πάσου – ακαδημαϊκής ταυτότητας σας.

Από που θα το παραλάβεις; 

Το Φοιτητικό πάσο θα το παραλάβεις από συγκεκριμένο σημείο παράδοσης, το οποίο θα έχεις επιλέξει μεταξύ όλων των διαθέσιμων κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής (online) σου αίτησης. Μετά την έγκριση της αίτησης σου από την γραμματεία του τμήματος, το φοιτητικό πάσο θα βρίσκεται στο σημείο διανομής περίπου μετά από 5-7 εργάσιμες ημέρες. Κατά την παραλαβή της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας θα πρέπει οι φοιτητές να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να αναφέρουν τον μοναδικό αριθμό της αίτησης τους αλλά και τον 6ψήφιο κωδικό PIN, τον οποίο θα έχουν λάβει με sms και e-mail.
Πηγή: mycampus.gr | Το διαβάσαμε εδώ
Από το Blogger.