y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την λουτρόπολη των Θέρμων Νιγρίτας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών θα επισκεφτεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, στα πλαίσια των επισκέψεων των μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου στις λουτροπόλεις όλης της χώρας.

ΣΕΡΡΕΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΛΟΥΤΡΑ,

Η αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συλλόγου θα επισκεφτεί την λουτρόπολη για να ενημερωθεί επί τόπου για τα ζητήματα που απασχολούν την λειτουργία της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στα πλαίσια αυτά θα συναντηθεί με τη διοίκηση της λουτρόπολης αλλά και τη Δήμαρχο Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑ ΘΕΡΜΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. και της επιτροπής τουρισμού να προσέλθουν σε τακτική τους συνεδρίαση το Σάββατο 17.10.2015 και ώρα 11:30 στα λουτρά Θερμά του δήμου Νιγρίτας

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΩΝ

1ον Άφιξη των μελών και περιήγηση στις εγκαταστάσεις της λουτρόπολης παράλληλα με την άφιξη και της δημάρχου Νιγρίτας.

Χρόνος εκδήλωσης 30 λεπτά

2ον Συνεδρίαση σε αίθουσα των λουτρών με πρώτο θέμα εκδήλωση στην Μνήμητης Σπύρου Γλυκερίας, επιστημονική συνεργάτης του συλλόγου μας.

Χρόνος εκδήλωσης 40 λεπτά

3ον Ενημέρωση από τον διευθυντή της λουτρόπολης για τα προβλήματα των λουτρών  και προτάσεις από τα μέλη του Δ.Σ. για ανάπτυξη της λουτρόπολης

4ον Ενημέρωση από Γραμματέα και Κώστα Μητσιάλη για λουτροπόλεις προς ένταξη σε ιστορικές λουτροπόλεις.

5ον Γεύμα προσφορά του Γιώργου Πλαγάκου και Δ.Σ. σε ταβέρνα της περιοχής με την παρουσία της δημάρχου και υπαλλήλων της λουτρόπολης αν το επιθυμούν.

Πηγή: serrestv.gr
Από το Blogger.