y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΛΑΜΑΡ ΟΝΤΟΜ, NBA, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Ο 35χρονος δύο φορές Πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς βρέθηκε αναίσθητος στην VIP σουίτα που είχε νοικιάσει σε οίκο ανοχής της Νεβάδα. Το προσωπικό του συγκεκριμένου χώρου εντόπισε τον Όντομ, στον οποίο προσέφερε τις α' βοήθειες, ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο Όντομ δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον, με τα δημοσιεύματα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού να αναφέρουν πως στη σουίτα του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή άλλες ουσίες. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Όντομ βρίσκεται σε κώμα, με την αναπνοή του να υποστηρίζεται μηχανικά.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο παίκτης ήταν σε καλή κατάσταση λίγες ώρες πριν τον βρουν αναίσθητο και τόνισε πως το μόνο που ήθελε ήταν λίγη διασκέδαση γιατί ένιωθε πίεση τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail πάντως τον πρώην άσο των Λέικερς βρήκαν δυο ιερόδουλες που αποκάλυψαν πως ο Όντομ διασκέδαζε επί τέσσερις ημέρες!

Σε αυτό το διάστημα κατανάλωσε πολλά χάπια (μία μορφή φυτικού viagra) και κονιάκ. Θυμίζουμε πως ο Όντομ έχει ιστορικό αλκοολισμού, ενώ στο παρελθόν μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης με σκοπό να σώσει την καριέρα του.

Να σημειωθεί πως στο πλευρό του Όντομ βρίσκεται από τις πρώτες ώρες της νοσηλείας του η πρώην σύζυγός του, Κλόε Καρντάσιαν, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2009 έως το 2013. Επίσης στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Κόμπε Μπράιαντ.

Πηγή: sentragoal.gr
Από το Blogger.