y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στις περιοχές που εντοπίζοντα οι μεγαλύτερες ελλείψεις και οι ειδικότητες των εκπαιδευτικών που δεν υπάρχουν στα σχολεία της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονιάς παρουσιάζεται σε έναν αναλυτικό πίνακα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ,

Σύμφωνα με τον πίνακα με τα στοιχεία που έδωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Τρίτη 13/10, το μεγαλύτερο ποσοστό ελλείψεων εντοπίζεται στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Στη Δυτική Θεσσαλονίκη υπάρχει έλλειψη 152  εκπαιδευτικών. Ενώ γενικά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας υπάρχουν 466 ελλείψεις. 

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση η Χαλκιδική εμφανίζεται να έχει την μεγαλύτερη έλλειψη, καθώς υπάρχουν 48 ελλείψεις δασκάλων και όχι απλώς παράλληλων ειδικοτήτων. Στο σύνολο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει 98 ελλείψεις σε δασκάλους. 

Οι ελλείψεις είναι μεγάλες και στις ειδικότητες Γαλλικών, Εικαστικών, Μουσικής, Πληροφορικής και Θεατρικής Αγωγής. Στην Ημαθία και στο Κιλκίς παρατηρούνται οι λιγότερες ελλείψεις με 20 και 21 αντίστοιχα.

Δείτε το δελτίο ελλείψεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία, ανά ειδικότητα και ανά Διεύθυνση.

Σημείωση: Την Δευτέρα έγιναν 4 προσλήψεις αναπληρωτών Δασκάλων στη Χαλκιδική και 14 προσλήψεις αναπληρωτών Νηπιαγωγών ( 8 στις Σέρρες - 6 στην Χαλκιδική).


Του Θεολόγου Ηλία | Πηγή: seleo.gr
Από το Blogger.