y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου:  

Χαραλαμπίδης: Μπορούσαμε να πάρουμε ισοπαλία

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά βάλαμε ένα γκολ γρήγορα δημιουργήσαμε άλλες δύο τρείς ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε με περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε πως ο Πανσερραϊκός θα μπει πιο επιθετικός και θα έχει πιο επιθετικούς προσανατολισμούς αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε με ένα άλλο πρόσωπο δεν μπορούσαμε αν κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Ο Γουόρντεν κουράστηκε και έτσι δεν είχαμε επιθετικές λύσεις για να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά και έτσι μοιραία ήρθαν δύο γκολ από τον Πανσερραϊκό και κέρδισε το παιχνίδι. Το ματς είχε δύο όψεις το πρώτο ημίχρονο το είχαμε εμείς, το δεύτερο ο Πανσερραϊκός. Βάση ευκαιριών μπορούσαμε να είχε περισσότερα γκολ και το παιχνίδι να είναι ισόπαλο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και τον φίλο μου τον κ. Βασιλακάκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,


Βασιλακάκης: Εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη η νίκη τονώνει και την αυτοπεποίθηση μας

 Πετύχαμε μία σημαντική νίκη την θέλαμε την είχαμε ανάγκη, μία νίκη ψυχολογίας για εμάς για τον κόσμο για τους παράγοντες για όλους. Εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη μας τονώνει και την αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Γιατί ερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα που παίξαμε στην προηγούμενη αγωνιστική, το θετικό είναι πως αντιδράσαμε καλά δεν μας πήρε από κάτω και πολύ περισσότερο σήμερα που χάναμε με 0-1από εκεί και πέρα δείξαμε το πάθος που δεν είχαμε δείξει στην προηγούμενη αγωνιστική την καρδιά που πρέπει να έχουμε γιατί την ποιότητα την έχουμε αλλά αν γίνει συνδυασμός όλων αυτών μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που δεν λύγισαν σε κανένα σημείο του αγώνα αντιδράσανε σωστά, συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα  και αν ήμασταν πίσω στο σκορ μας στήριξαν, έτσι τους θέλουμε. Δεν έχουμε χρόνο έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας αρχής γενομένης την Δευτέρα μετά το Σάββατο και μετά το Κύπελλο.

Αρβανίτης: Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και τους βάλαμε στο παιχνίδι

Μία άσχημη ήττα για εμάς σίγουρα έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε καλό θα ήταν να το είχαμε καθαρίσει δεν μπορέσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε που δεν κρατήσαμε καθόλου μπάλα πιο ψηλά. Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και τους βάλαμε στο παιχνίδι ήταν φυσικό ο Πανσερραϊκός να πιέσει και να ασκήσει πίεση σε εμάς. Μεγάλες ομάδες για να λέγονται μεγάλες πρέπει να ξεπερνάνε αυτά τα αποτελέσματα και να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίζουν και να βγαίνουν πιο δυνατά από αυτά. Αυτή η ήττα βαραίνει αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές η ευθύνη είναι δικιά μας αλλά όπως είπα πριν πρέπει να έχουμε τη δύναμη να τα ξεπερνάμε. Πιστεύω η συνέχει θα είναι καλύτερη με περισσότερη συγκέντρωση και να είμαστε πιο έξυπνοι.

Κουκόλης: Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ πάλι παρ όλα αυτά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους  προπονητές και τον κόσμο. Είχαμε πει πως μετά την ήττα δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε την ήττα παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ πάλι παρ όλα αυτά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να το γυρίσουμε αν και στο πρώτο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.