y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει η ΝΔ με τους τέσσερις διεκδικητές της Προεδρίας του κόμματος να βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολική ρήξη με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του κόμματος. Το πρόσφατο «ντου» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αλλά και η επίθεση του εναντίον του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου είναι χαρακτηριστικά του «ψυχροπολεμικού» κλίματος που επικρατεί στην Συγγρού. Πλέον κορυφαία στελέχη του κόμματος αξιολογώντας την κατάσταση εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον της Ν.Δ. καθώς τα σημάδια διάσπασης είναι ορατά.

ΣΕΡΡΕΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ,

Η αξιοπιστία της εκλογικής διαδικασίας έχει υπονομευτεί, η καχυποψία μεταξύ των κορυφαίων στελεχών για τις σκοπιμότητες των εσωκομματικών κινήσεών τους έχει γίνει καθεστώς και κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι στις 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος για την εκλογή προέδρου της ΝΔ. Την ίδια ώρα όπως διαφαίνεται «ναυαγεί» και το τηλεοπτικό ντιμπεϊτ μεταξύ των υποψηφίων.

 «Πόρτα» στην Πρώτη για τον Άδωνη Γεωργιάδη

Την ίδια δώρα με περισσότερη ηρεμία προετοιμάζονται τα στρατόπεδα των τεσσάρων στις Σέρρες χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα παράδοξα. Ο λόγος για τον υποψήφιο κ. Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης του στο Νομό Σερρών κατέθεσε αίτημα για επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα. Το αίτημά του όχι μόνον απερρίφθη, αλλά αποφασίστηκε έως την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ η οικία Καραμανλή στις Σέρρες να παραμείνει... κλειστή.

 Ο Α. Καρυπίδης στα εγκαίνια του γραφείου του Α. Τζιτζικώστα

Την ίδια ώρα στην λίστα των υποστηρικτών του Απόστολου Τζιτζικώστα προστέθηκε και ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Αναστάσιος Καρυπίδης δίνοντας το παρόν στα εγκαίνια του προεκλογικού γραφείου του υποψηφίου. Να θυμίσουμε πως την υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα στηρίζουν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης αλλά και όλα τα μέλη της παράταξής του στις Σέρρες, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ και πρώην υποψήφιος Βουλευτής Σπύρος Μάμαλης και τα γαλάζια στελέχη Στέλιος Καλαποτλής και η Χιώτη-Κελεμπέκη Ανδρομάχη.

 Γεύμα στο Μ. Βρετανία με Α. Καραμανλή και Κ. Τασούλα

Από την πλευρά τους σιγή ασυρμάτου τηρούν οι δύο Βουλευτές του κόμματος. Ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο «ΒΗΜΑτοδότης» η κ. Φωτεινή Αραμπατζή εθεάθη να δειπνεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με την Άννα Καραμανλή και τον πρώην Υπουργό κ. Κώστα Τασούλα ο οποίος πιθανόν ήθελε να τους... κατηχήσει στη στήριξη Μεϊμαράκη. Από την άλλη καλά κρατούν τα σενάρια που θέλουν την οικογένεια Καραμανλή να στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη | Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.