y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Παύλου Δημητρίου στον πάγκο του Πανσερραϊκού ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 της Ζακύνθου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,
Τα «λιοντάρια» εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια όντας ανώτερα των αντιπάλων τους παίρνοντας τη νίκη χάρις σε αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του «συνήθεις ύποπτο» και πρώτου σκόρερ Εμίλιο Φουρτάδο στο 89΄. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί δυσχεραίνοντας το έργο των παικτών. Το κρύο και η βροχή δεν πτόησαν τους εκατοντάδες φίλους του Πανσερραϊκού που για ακόμη μία φορά στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.  

Αγώνας

Ά Ημίχρονο

Το πρώτο δεν θα προσφέρει κάτι ιδιαίτερο από πλευρά φάσεων ωστόσο ο Πανσερραϊκός θα έχει το πάνω χέρι και θα είναι αυτός θα μπει πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, μόλις στο 8ο λεπτό οι Σερραίοι θα χάσουν ευκαιρία με τον Μπεριάν,  όμως το σουτ του Λιβεριανού θα κοντράρει και θα βρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Παπαδόπουλου. Ο ίδιος παίκτης θα απειλήσει στο 43΄ με κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ, ένα λεπτό αργότερα ο Τσιμίκας θα εξαπολύσει ένα σουτ που θα εξοστρακιστεί στα σώματα των αμυντικών της Ζακύνθου.

Β΄ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός θα μπει ακόμα πιο αποφασισμένος και στο 55΄ο Φουρτάδο θα τροφοδοτηθεί από τον Μπεριάν με το σουτ του να εξοστρακίζεται στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα τα «λιοντάρια» θα χάσουν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, ο Ραμίρεζ θα βγάλει παράλληλη μπαλιά ο Παπαδόπουλος δεν θα προλάβει ο Φουρτάδο θα προσπαθήσει να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα με προβολή όμως θα αστοχήσει με την μπάλα να περνάει άουτ. Η πίεση του Πανσερραϊκού προς την εστία της Ζακύνθου θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, στο 66΄ ο Ραμίρεζ θα επιχειρήσει ένα βαθύ γέμισμα θα απομακρύνει ο Παπαδόπουλος. Στο 77΄ο Φουρτάδο δεν θα καταφέρει να συνεργαστεί με τον Πόποβιτς με την μπάλα να χάνεται. Οι «υπεράνθρωπες» προσπάθειες των παικτών του  Πανσερραϊκού θα ανταμειφτούν στο 89΄όταν η ομάδα θα κερδίσει ένα φάουλ πολύ κοντά στην μεγάλη περιοχή, ο Φουρτάδο θα αναλάβει την εκτέλεση και με αριστουργηματικό τρόπο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των «νησιωτών», αυτό ήταν το έκτο γκολ του στραϊκερ του Πανσερραϊκού σε 10 αγώνες. Οι Ζακυνθινοί ωστόσο παρά λίγο να κλέψουν βαθμό στο 90+3΄με τον Ναζίμ να μην μπορεί να νικήσει τον Ανδρούτσο από κοντά. Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι Συμεωνίδη έφερε χαμόγελα με τους παίκτες να αγκαλιάζονται και τον κόσμο να μην σταματά να τραγουδά.     

Οι Ενδεκάδες:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Μπαλού (84΄ Ρούτσης), Ραμίρερς (68΄Παπαστεργίου), Μπεριάν(72΄ Πόποβιτς), Φουρτάδο
ΖΑΚΥΝΘΟΣ(Κ.ΚΑΡΑΜΑ): Παπαδόπουλος, Γρεκός (92΄Βυθούλκας), Κουρελάς, Αποστόλου, Ναζίμ, Ορφανίδης, Πέττας Ρ, Κρόλ, Κυριακίδης, Κωστούλας (65΄Πέττας Ν.), Νίκιτς.

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.