y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους να συμμετέχουν στην πανελλήνια απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για αύριο Πέμπτη απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Σερρών και το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,
Στην απεργία συμμετέχουν, η ΟΕΒΕΣ, οι Φαρμακοποιοί, οι συνταξιούχοι του ΟΕΒΕΕΣ, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών, μέλη των αγροτικών συλλόγων της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ, οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ- εξαιρούνται μόνο οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που θα καλύψουν το απεργιακό ρεπορτάζ- στάση εργασίας την ώρα της κινητοποίησης θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ, ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών, οι νοσοκομειακοί γιατροί, το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, η ΠΟΕ ΟΤΑ, καθηγητές και δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς, το προσωπικό των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ), καθώς και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, συνδικάτα, και σωματεία εργαζομένων. Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καλεί τους Σερραίους να συμμετέχουν στην απεργία, η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στην Πλατεία Κρονίου.
Κάλεσμα προς τους Σερραίους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή απεργία απευθύνει η Λαική Ενότητα Σερρών, το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής εργαζομένων ιδιωτικού τομέα.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.