y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το γκολ του Δημήτρη Πόποβιτς στο 16΄δεν αποδείχτηκε αρκετό ώστε  ο Πανσερραϊκός να πάρει αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,
Πηγή φώτο: lesvospost.com
Τα «Λιοντάρια» με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα κοίταξαν στα μάτια τους «νησιώτες» ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του πολύ καλού Μέλκα. Ωστόσο όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την Καλλονή να ισοφαρίζει αρχικά στο 55΄με τον Μπαργκάν και να παίρνουν τη νίκη  χάρις σε πλασέ του Γεωργίου στο 85ο λεπτό.     

Ο Αγώνας

Α Ημίχρονο

Πρώτη ευκαιρία του αγώνα θα ανήκει στην Καλλονή με τον Γεωργίου  να πιάνει ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι όμως ο Ηλίας Μέλκας θα αντιδράσει θετικά και θα αποκρούσει την μπάλα πέφτοντας στην δεξιά του γωνία. Στο 14΄ Μανούσο θα επιχειρήσει μία σέντρα-σουτ η οποία όμως δεν θα απειλήσει την εστία του Πανσερραϊκού. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πανσερραϊκός θα αιφνιδιάσει ανοίγοντας το σκορ, ο Αγγελούδης προστάτευσε όμορφα τη μπάλα με την πλάτη μέσα στην περιοχή έκανε την παράλληλη προς την εστία, πάσα και ο Πόποβιτς, ήταν εκεί για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στο 16ο λεπτό ο Ελακόπουλος θα σουτάρει από μακριά όμως ο Μέλκας θα μπλοκάρει εύκολα, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει και ένα σουτ του Μανούσου στο 18΄. Στο 38΄ο Τσιμικας θα προσπαθήσει να γεμίσει στην μεγάλη περιοχή όμως ο Δαυκος θα βγεί και θα μπλοκάρει. Στο 40΄οι Πανσερραϊκός θα κερδίσει ένα φάουλ με τον Αγγελούδη να σημαδεύει το τοίχος και την να καταλήγει κόρνερ που εκτελέστηκε από τον Πόποβιτς όμως θα απομακρύνει ο Αναστασιάδης με κεφαλιά. Στο 43΄ο Μέλκας θα δηλώσει ξανά παρόν και με επέμβαση θα μπλοκάρει το σουτ στην κίνηση του Μανούσου.   

Β Ημίχρονο

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα θα χάσει σημαντική ευκαιρία με τον Μάρκοβιτς να βαίνει σε πλεονεκτική θέση στο 51΄ ωστόσο ένα λάθος κοντρολάρισμα θα ευνοήσει τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού που θα μαζέψει. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Καλλονή θα φέρει το ματς στα ίσα με τον Γεωργίου να βρίσκει με σέντρα τον Μπαργκάν που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι να βρίσκει δίκτυα με πλασέ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μάρκοβιτς πάτησε στην περιοχή του Πανσερραϊκού από αριστερά, όμως, η παράλληλη μπαλιά προς την εστία δεν είχε αποδέκτη κάποιον συμπαίκτη του και η άμυνα του Πανσερραϊκού απομάκρυνε. Στο 81΄ο Μανούσος θα εξαπολύσει ένα δυνατό σουτ όμως η ευκαιρία θα περάσει απευθείας άουτ. Η Καλλονή θα κάνει την ανατροπή πέντε λεπτά πριν το 90΄ με τον Μανούσο να συνεργάζεται με τον Γεωργίου και τον τελευταίο να νικά από κοντά τον Μέλκα γράφοντας το τελικό 2-1.  

Οι Ενδεκάδες:

Καλλονή (Θ. Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Γιούκαρης (34΄Κλαντρούμπσκι), Καλτσάς, Εμιλιάνο (45΄Μπαργκάν), Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (60΄Ξυδάς).

Πανσερραϊκός (Π. Δημητρίου): Μέλκας, Κούκολης, Στεργιανός, Καψάλης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κιοσέ, Πόποβιτς, Ανδρέου (60΄ Ραμίρεζ), Παπαστεργίου (68΄Μπεριάν), Αγγελούδης

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.