y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το «χρυσό» δελτίο ήταν μάλιστα από τα «έτοιμα», που «βγάζει» αυτόματα το σύστημα

Τζόκερ: Όλοι ψάχνουν τον τυχερό που έπαιξε 2,5 ευρώ και κέρδισε 15,5 εκατομμύρια!

Μπορεί να είναι και περαστικός, λέει στο protothema.gr η 28χρονη ιδιοκτήτρια του... εξίσου τυχερού πρατηρίου με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες στα Βραχνέικα Αχαΐας - Είναι η έκτη φορά από το καλοκαίρι που δίνει μεγάλα κέρδη - Άλλοι πέντε τυχεροί με δελτία που συμπληρώθηκαν σε Αθήνα και Λάρισα κερδίζουν 197.000 ευρώ έκαστος

Τον μεγάλο τυχερό που με ένα απλό δελτίο αξίας 2,5 ευρώ κέρδισε 15,5 εκατομμύρια στην κλήρωση του Τζόκερ αναζητεί από το βράδυ της Κυριακής όλη η χώρα.

Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Βραχνέικα Αχαΐας, στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, με τον μοναδικό τυχερό να κερδίζει το ιλιγγιώδες ποσό που συμπληρώθηκε μετά τα 17 τζακ ποτ. 



Το τυχερό δελτίο των 15,5 εκατ. ευρώ παίχτηκε στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στο πρακτορείο της 28χρονης Όλγας Κορδά που βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου. Η νεαρή πράκτορας συνεχίζει να κρατά το πρακτορείο που ο πατέρας της άνοιξε εδώ και 30 χρόνια.

Οι θαμώνες θεωρούν πως η Όλγα έχει κρυμμένα «λαγοπόδαρα» στο πρακτορείο της αφού οι επιτυχίες που έχουν σημειωθεί από το καλοκαίρι ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με αποκορύφωμα το χθεσινό χρυσό δελτίο που κέρδισε 15.500.000 ευρώ. Από το καλοκαίρι το κατάστημα της έδωσε δύο 5αρια και τρία 4άρια: Συγκεκριμένα το πρώτο 5αρι, στις 21 Ιουνίου «έδωσε» 262.000 ευρώ, το δεύτερο στις 19 Ιουλίου 63.400 ευρώ, ενώ τα «τεσσάρια» από 2.500 ευρώ. 

«Όλοι νομίζουν πως έχω κερδίσει εγώ τα 15,5 εκατ. γιατί στο facebook έχω αναρτήσει την επιτυχία του ΟΠΑΠ… έρχονται και με πειράζουν ότι και καλά πρόσεχε μην το λες ότι τα κέρδισες και τέτοια. Κάνουν καλαμπούρι. Μακάρι δηλαδή να κέρδιζα εγώ αλλά μπα… που τέτοια τύχη» λέει γεμάτη χαρά η 28χρονη. «Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος μπορεί να είναι ο τυχερός μιας και το δελτίο που παίχτηκε ήταν στα 2,5 ευρώ, με τυχαία επιλογή αριθμών το οποίο μπορεί να παίξει ο καθένας και συνήθως οι περισσότεροι έτσι παίζουν» είπε μεταξύ άλλων για τον νικητή.

«Δεν πιστεύω ότι ο τυχερός άνθρωπος που το κέρδισε θα έρθει να μου το πει, παρόλο που το κατάστημα φημίζεται για την εχεμύθεια του. Κανείς από αυτούς που κερδίζει μεγάλα ποσά δεν έρχεται να το πει, για λόγους ευνόητους. Ακόμα και στα δυο 5αρια που έδωσε το κατάστημα δεν μαθεύτηκε ποιοι ήταν» είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Κορδά για το protothema.gr.

«Από τις πολλές επιτυχίες του πρακτορείου μας, μου ζητούν όλοι να τους παίξω δελτία με δική μου επιλογή αριθμών. Όλα είναι θέμα τύχης. Μακάρι να βοηθήσει κόσμο ο νικητής του Τζόκερ και να ευχαριστηθεί την υπόλοιποι ζωή του» είπε με ευχαρίστηση η πράκτορας από τα Βραχνέικα Αχαΐας.  

Πέντε τυχεροί με πέντε επιτυχίες κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε δεκαεπτά λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 10, 27, 28, 31, 38 και 3 ο αριθμός «Τζόκερ».


Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ ένα τυχερό δελτίο κέρδισε το δυσθεώρητο ποσό των 15.500.000 ευρώ, ενώ στη δεύτερη κατηγορία οι νικητές είναι πέντε και κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος. Τα τρία τυχερά δελτία από τα οποία προέκυψαν οι πέντε νικητές της δεύτερης κατηγορίας συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία στην Αχαρνών, στο Περιστέρι και τη Λάρισα.
Από το Blogger.