y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στο παρακάτω άρθρο σας παρουσιάζουμε 8 παγκόσμια ρεκόρ από τον Άγιο Βασίλη και τους θαυμαστές του. Απολαύστε τα κατορθώματα του Άγιου από τη μια άκρη του κόσμου ως την άλλη...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ,


Ο μεγαλύτερος Άγιος Βασίλης στον κόσμο
Στην είσοδο του Tanglin Mall της Σιγκαπούρης βρέθηκε ο μεγαλύτερος Άγιος Βασίλης στον κόσμο και στεκόταν εκεί από τις 10 Νοεμβρίου του 1996 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 1997. Το ύψος του άγγιζε τα 15,6 μέτρα, το πλάτος του τα 11 μέτρα και το βάθος γύρω στα 4 μέτρα. Ζύγιζε 2,5 τόννους και ήταν φτιαγμένος από διογκωμένο πολυστυρένιο και μέταλλο.


Μεγαλύτερη συγκέντρωση των Ξωτικών του Αϊ-Βασίλη!
Σχεδόν 800 άνθρωποι στο Bridgend της Νότιας Ουαλίας συγκεντρώθηκαν και έσπασαν όλοι μαζί ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ποιο ήταν αυτό; Ντύθηκαν όλοι ξωτικά των Χριστουγέννων και κατάφεραν με αυτό το τρόπο να σπάσουν το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 607 που είχε γίνει στη Νέα Υόρκη το Δεκέμβριο του 2009.


Μεγαλύτερη συγκέντρωση Αϊ-Βασίληδων!
13.000 συμμετέχοντες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και ξεχίθηκαν στη πλατεία Guildhall στο Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 9 Δεκεμβρίου του 2007.  Το παγκόσμιο ρεκόρ ήταν γεγονός!


Η μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών του Αϊ Βασίλη
Ο Jean-Guy Laquerre (Καναδάς) έχει 25.104 διαφορετικά αναμνηστικά του Αϊ Βασίλη. Ξεκίνησε τη συλλογή αναμνηστικών από το 1988. Η συλλογή του περιλαμβάνει 2.360 φιγούρες, 2.846 κάρτες και καρτ-ποστάλ από 33 χώρες, 1.312 πετσέτες και 241 καρφίτσες.


Μεγαλύτερο γράμμα στον Άγιο Βασίλη
Brasov, Ρουμανία - Πάνω από δύο χιλιάδες παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, έγραψαν σε εννέα ημέρες γράμμα 413,80 μέτρων στον Άγιο Βασίλη.


Γρηγορότερος Μαραθωνοδρόμος ντυμένος ως Άγιος Βασίλης
Ο πιο γρήγορος μαραθωνοδρόμος ντυμένος ως Άγιος Βασίλης έκανε χρόνο 2 ώρες 55 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα και κατέριψε το παγκόσμιο ρεκόρ. Το ρεκόρ αυτό επιτεύχθηκε από τον Paul Simons (UK) στο Μαραθώνιο Flora του Λονδίνου στις 26 Απριλίου 2009.


Παλαιότερο γράμμα που γράφτηκε στον Άγιο Βασίλη
Δουβλίνο, Ιρλανδία - Μια επιστολή προς τον Άγιο Βασίλη, γραμμένη το 1911, ανακαλύφθηκε από τον John Byrne, καθώς έκανε εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του.  Το γράμμα γράφτηκε από δύο αδέλφια, την 10χρονη Hannah και τον 7χρονο Fred. H επιστολή ως εκ θαύματος διατηρήθηκε μέσα σε ένα τζάκι για 100 χρόνια, θέτοντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ για την παλαιότερη επιστολή προς τον Άγιο Βασίλη, σύμφωνα με την Ακαδημία που ασχολείται με τα Παγκόσμια Ρεκόρ.


Περισσότεροι δύτες ντυμένοι Αϊ-Βασίληδες
Vobster Quai, Ηνωμένο Βασίλειο - 158 δύτες ντυμένοι σαν Άγιοι Βασίληδες, βούτηξαν στα κρύα νερά της Αγγλίας με σκοπό την συγκέντρωση χρηματικού ποσού για το Εθνικό Ναυαγοσωστικό Ίδρυμα.

Γράφτηκε από: SerresLand Gr
Επιμέλεια: SerresLand Team
Από το Blogger.