y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του γυρίζει από την Κρήτη ο Πανσερραϊκός ο οποίος άξιζε κάτι καλύτερο βάση της αγωνιστικής εικόνας που έδειξε στον αγώνα με τα Χανιά που έληξε με σκορ 1-1. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,
Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου εμφανίστηκε ορεξάτη στην αρχή του Α ημιχρόνου αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης και θα έπαιρνε την νίκη ωστόσο δύο ατυχείς στιγμές στο 12΄όταν και οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του παιχνιδιού θα ανοίξουν το σκορ και στο 68΄όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ολίσε του στέρησαν το διπλό.  

Ο Αγώνας

Α΄ Ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός θα μπει ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και θα χάσει την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό, ο Μπεριάν θα εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας και θα διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή σουτάροντας ωστόσο ο Μπλάζιτς θα απομακρύνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Φουρτάδο θα πιάσει μία δυνατή κεφαλιά ωστόσο ο γκολκίπερ των Κρητικών θα εκτιναχθεί και θα παραχωρήσει νέο κόρνερ.  Στο 9ο λεπτό τα Χανιά θα φτάσουν πολύ κοντά στο 1-0 όταν ένα σουτ του Δεινόπαπα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου. Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ  στο 12΄κόντρα στην ροή του μάτς με μία στημένη φάση, ο Χούγκο Μασάδο θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα απευθείας στην εστία του Πανσερραϊκού. Το τέρμα θα δώσει ώθηση στους γηπεδούχους με την άμυνα του Πανσερραίκού να κρατά γερά, αρχικά ο Τσούτσης στο 23΄ θα προσπαθήσει να σκοράρει με μακρινό σουτ όμως η μπάλα θα περάσει απευθείας άουτ και στο 25΄με τον ίδιο παίκτη να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 36΄ο Μπλάζιτς θα ανατρέψει τον Φουρτάδο μέσα στην περιοχή με τον πάγκο και τους παίκτες να ζητούν τον καταλογισμό πέναλτι με την διαιτητή κ. Μήτση να δείχνει παίζεται.

Β΄Ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός θα ξεκινήσει την επανάληψη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… σκοράροντας, στο 47΄, ο Ιωαννίδης θα εκτελέσει ένα κόρνερ και ο Ρούτσης με κεφαλιά θα φέρει το ματς στα ίσα. Αο  εκεί και έπειτα οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου ψυχωμένοι θα πατήσουν το πόδι στο «γκάζι» πιέζοντας ασφυχτικά σε όλο το γήπεδο. Αρχικά ο Φουρτάδο θα σουτάρει με αξιώσεις όμως θα απομακρύνει ο Μπλάζιτς. Έξι λεπτά αργότερα ένα σουτ του Ατματζίδη θα περάσει πάνω από την εστία των Χανίων. Ωστόσο όλα θα αλλάξουν στο 68΄ και ενώ όλα έδειχναν πως τα «λιοντάρια» θα έκαναν την ανατροπή ο Ολίσε θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια βλέποντας την δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι Σερραίοι θα συνεχίσουν να πιέζουν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ο Σιάκκας θα επιχειρήσει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ στο 77΄ έχοντας αντιληφθεί πως ο πορτιέρο των Κρητικών ήταν εκτός θέσης ωστόσο η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι και θα περάσει άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παύλος Δημητρίου θα ανακατέψει την τράπουλα βάζοντας στο παιχνίδι τους Παπαστεργίου. Ο Ατματζίδης θα χάσει σημαντική ευκαιρία στο 86΄όταν θα ξεκινήσει μία γρήγορη αντεπίθεση με τον Κατρανίτσα να τον ανακόπτει με φάουλ βλέποντας ταυτόχρονα την κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος παίκτης θα απειλήσει εκ νέου στο 87΄με ένα στημένο, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.      

Οι Συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Χανιά (Λυρώνης): Μπλάζιτς, Κατρανίτσας, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Δεινόπαπας(71΄ Σάντερσον), Νύκταρης Ν.(56΄ Λίτα), Τσούτσης(56΄ Σταματής), Γκέσιος, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα

Πανσερραϊκός (Δημητρίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Ολίσε, Ρούτσης, Μπεριάν(81΄ Παπαστεργίου), Ατματσίδης(88΄ Αγγελούδης), Φουρτάδο(71΄ Κουκόλης).

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.