y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Μικρότερη του προσδοκόμενου ήταν η συμμετοχή στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου στις Σέρρες που κήρυξαν η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και τα σωματεία συνταξιούχων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΑ,
Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το νέο σαρωτικό νομοσχέδιο στο ασφαλιστικό που φέρνει προς ψήφιση η Κυβέρνηση και προβλέπει νέο «ψαλίδισμα» στις κύριες συντάξεις αλλά και αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και ασφάλιστρων προς τα ταμεία, αλλά και για την υπερφορολόγηση που πλήττει τα κατώτερα στρώματα και την μέση Ελληνική οικογένεια.

Η κινητοποίηση στις Σέρρες ξεκίνησε με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο στις 11.30 όπου πραγματοποιήθηκαν απεργιακές ομιλίες από τους εκπροσώπους των Σωματείων ενώ ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σερρών κ. Πασχάλης Σετφάνου: «Σήμερα είμαι μέρα κινητοποίησης εναντίον των νέων μέτρων που φέρνει το τρίτο μνημόνιο δεν μπορώ να πω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμμετοχή του κόσμου, περίμενα πραγματικά περισσότερο κόσμο διότι πλέον είναι ενημερωμένος για όσα θα έρθουν στο επόμενο χρονικό διάστημα καμία κινητοποίηση δεν πάει χαμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.