y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, γονείς και… λάμψη μεταλλίων η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης βράβευσε τους κορυφαίους του 2015.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ,

Αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους τη χρονιά που πέρασε βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους και την προσφορά τους στο Σερραϊκό αθλητισμό.  Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση η βράβευση δύο κορυφαίων αθλητών της χώρας μας, του πρωταθλητή του ύψους Κώστα Μπανιώτη (από την Κομοτηνή με Σερραία μητέρα, όπως είπε ο ίδιος)  και του επικοντιστή Κώστα Δουβαλίδη (από τη Δράμα).

Τιμητικές βραβεύσεις έγιναν και για τους προπονητές των δύο αθλητών, για τον κ. Μπάμπη Σδρόλα (του Δουβαλίδη) και τον κ. Γιώργο Τσούγκο (του Μπανιώτη).  Στο χαιρετισμός τους οι Έλληνες πρωταθλητές μίλησαν για τους στόχους τους, την πορεία τους στον αθλητισμό, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και την μεγάλη αγάπη που έχουν για αυτό που κάνουν.

Οι παράγοντες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους κάνοντας τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς, ευχαρίστησαν τους τοπικούς φορείς που τους στήριξαν στις διοργανώσεις και στις δράσεις που πραγματοποίησαν το 2015 αλλά ζήτησαν και τη συνδρομή της Πολιτείας για τη νέα χρονιά.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.