y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου Σερρών Στέλιος Γαλάνης στη μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο «Σερραϊκόν Θάρρος» δηλώνει ότι είναι σταθερή η πορεία νοικοκυρέματος του Δήμου Σερρών. Επικαλείται την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου και τα αποτελέσματα της έκθεσης εσόδων- εξόδων του Γ τριμήνου του 2015. Ενημερώνει επίσης το κοινό ότι ο Δήμος Σερρών θα δημοσιοποιήσει την έγκριση της χορήγησης της υποτροφίας του Κληροδοτήματος «Ι. Αποστολίδη».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,

Στη συνεδρίαση του Δ. Σ. Σερρών η οποία πραγματοποιήθηκε την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων εγκρίθηκε η έκθεση εσόδων- εξόδων του γ’ τριμήνου του 2015 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού.

Ναι και τα αποτέλεσμα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ο Δήμος Σερρών κρατήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα. Με βάση το κριτήριο δύο παρουσιάζει θετική εικόνα 39,46% καθώς επίσης φαίνεται ότι υπάρχουν καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη των πραγμάτων το 2016. Η απόφαση πέρασε ομόφωνα από το Δ.Σ Υπάρχει σταθερή εικόνα νοικοκυρέματος στο Δήμο Σερρών. Έχουμε τακτοποιήσει και τις οφειλές μας προς την αγορά και συνεχίζουμε να τις τακτοποιούμε. Είναι λιγότερες οι δαπάνες και περισσότερα τα έσοδα,πράγμα πολύ δύσκολο αυτή την εποχή που διανύουμε.

Διαβάζουμε ότι μεταξύ των θεμάτων της συνεδρίασης ήταν η έγκριση χορήγησης υποτροφίας του κληροδοτήματος Ι. Αποστολίδη το οποίο απασχόλησε τη συνεδρίαση

Ναι για άλλη μία φορά βγάζουμε ύστερα από το πράσινο φώς που λάβαμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την υποτροφία του Κληροδοτήματος Ι. Αποστολίδη ύψους πέντε χιλιάδων Ευρώ την οποία ενέκρινε η τριμελής επιτροπή που ελέγχει το κληροδότημα. Θα υποβληθούν αιτήσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016. Γράφετε η απόφαση του Δ.Σ. θα την ανακοινώσουμε στα ΜΜΕ και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ενημερώσουμε τους μαθητές ώστε να προσέλθουν και όποιοι έχουν τα αναγκαία προσόντα που επιτάσσει το κληροδότημα να απολαύσουν αυτή την υποτροφία.
Από το Blogger.