y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΔΕΣΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,

• Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα στην Έδεσσα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου , ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 08-02-2016 εισήλθε παράνομα σε καφενείο της περιοχής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ, κατά δήλωση εκπροσώπου της επιχείρησης.

• Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, κλοπή κινητού τηλεφώνου από οικία ηλικιωμένου σε περιοχή των Σερρών. Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (13-02-2016) το πρωί μία 18χρονη, ενώ αναζητείται η συνεργός της. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω διέρρηξαν την οικία 87χρονου και αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Επιπλέον από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη, μαζί με 2 συνεργούς της (γυναίκες), τον Ιανουάριο του 2016 μετέβησαν στην ίδια οικία και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ.

• Οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη 3 υπηκόων π. Γ.Δ.Μ. ηλικίας 27, 29 και 30 ετών, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σήμερα (14-2-2016) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, διαπιστώθηκε να κατέχουν και κατασχέθηκαν, 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2,4 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και 2 ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη εντός του οχήματος και κατασχέθηκε, 1 συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

• Συνελήφθη χθες (13-02-2016) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 45χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 4 ετών για εμπορία ναρκωτικών.

• Συνελήφθη χθες (13-02-2016) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 60χρονος, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 4 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 36 μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ, για φορολογικές παραβάσεις.

• Συνελήφθη χθες (13-02-2016) το απόγευμα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, μία 39χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή.

Πηγή: thestival.gr
Από το Blogger.